Volvo C70: Automaat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000CC 20V

Ik heb soms problemen met mijn automaat.In de hoogste versnelling begint hij soms te stotteren,een variabel toerental wel te verstaan ,tegen een constante snelheid van bijvoorbeeld 90 km per uur.Hij heeft het ook niet constant,de ene dag wel ,de andere dag niet.Soms wel vervelend.Kent iemand dit fenomeen?Het zit volgens mij niet in de motor want hij draait en start fantastisch.
Alvast bedankt.

alois01

Geplaatst door alois01 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Stotteren verbindt ik altijd met de motor. Wat doet de toerenteller op dat moment?

alois01 (0), 13 jaar geleden

U heeft waarschijnlijk wel gelijk.Ik heb de mogelijkheid gehad om hem uit te lezen met VIDA van volvo.Deze verteld mij dat het elektronisch gasklepheis bepaalde waarden aangeeft die niet helemaal kloppen.Dit kan wel kloppen want als ik eens goed optrek komt het fenomeen dikwijls terug als ik daarna wel constant ga rijden.Ik ga het gasklephuis eens vervangen en dan zien we wel weer.Ik laat nog iets horen.

Groetjes!!!!

alois01 (0), 13 jaar geleden

Een tijdje geleden heb ik een probleem gehad met een C70,2L benzine met stotterende symptomen,dacht eerst aan de automaat maar heb elektronisch gasklephuis vervangen en alle problemen zijn opgelost.hij rijdt weer als een klok.

groetjes.

Alois Bogaerts.

rob9958 (0), 13 jaar geleden

Gasklephuis (ETM) is een heel bekend (berucht) probleem bij Volvo, er is heel veel geschreven hierover op: www.volvo-forum.nl

Hans4040 (305) PRO, 13 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.