Volvo S80: automatische bak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

hallo, eerder ook al vraag achter gelaten maar nog geen reactie...weet iemand of de automaat bakken van de benzine volvo s80 2.4 140 pk en 170 pk vaak problemen geven?? heb er erg goede maar ook erg slechte (2 ton en stuk e.d.) over gehoord. zou best een automaat willen, maar deze moet wel betrouwbaar zijn. weet iemand waar ik op moet letten??a.u.b. een reactie!! sta op t punt er 1 te kopen... alvast bedankt!

renecoupe

Geplaatst door renecoupe (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Eigenlijk geen problemen met deze bakken. Wel kan het schakelgedrag verbeteren na het spoelen met verse olie. Schrijft Volvo niet voor maar doet een hoop goed.

Succes!

renecoupe (0), 15 jaar geleden

bedankt voor de reactie!dus je hoort weinig van electronische storingen en dergelijke van deze bakken?dus als t lekker rijd en moooi schakelt enniet raar klinkt, is er geen reden om deze automaat te laten staan??ok zal eens een testritje maken!vr gr rene

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Kijk even of de ATF mooi rood is en niet bruin en verbrand. Als hij netjes schakelt dan is het wel goed.

bormie (0) PRO, 15 jaar geleden

bijna nooit problemen met deze bakken.
500 000 en meer gezien zonder problemen.
vervang bij twijfel de olie,een sw update,reset olie verversing in de tcm.
verder tsja,als je de pech hebt

renecoupe (0), 15 jaar geleden

dank jullie wel voor deze berichten! zo te zien vallen de problemen gelukkig mee! mooi dan hoef ik een mooie met automaat niet te laten staan! en inderdaad..pech hebben kan altijd...als er maar geen kinderziektes in zitten! nogmaals bedankt, vriendelijke groet van rene

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Succes met de aanschaf, echt fijne auto's!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.