Volvo S80: Benzine meter doet niks stekker is goed

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Mijn benzine meter doet het niet hoe vaak komt het voor dat de meter zo'n meter stuk gaat ik heb de stekkers bekeken doe waren goed

Johans80

Geplaatst door Johans80 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 7 jaar geleden

Vlotter probleem in de tank is een optie .

Johans80 (0), 7 jaar geleden

Kan die blijven hangen dan

kaleido 1 (945) PRO, 7 jaar geleden

Jazeker , of de drijver is los gekomen , of de weerstandsdraad is gebroken , of de stekkerverbinding op de pomp is weg gerot , er zit dacht ik een luikje in de vloer onder de achterbank of de bekleding in de koffer , luikje verwijderen en je komt bij de pomp/vlotterelement , is gecombineerd.
Misschien staat er op you tube iets .

Johans80 (0), 7 jaar geleden

Kan het kloppen dat er twee meters in de de tank zitten en is die ook toegankelijk van af onder de achter bank en zit daar de brandstof pomp toevallig ook bij aan ik heb de meter op de linkerkant achter de bestuurder stoel onder de achterbank al vervangen Door een nieuwe maar nu doet de meter het nog niet

Highway (65) PRO, 7 jaar geleden

Zit inderdaad 2 meters in. Heb je de meter goed gemonteerd? pijltjes tegen over elkaar.

Johans80 (0), 7 jaar geleden

Bij mij zat er geen pijltjes wel op de nieuwe meter maar kon niks op de tank vinden maar hij kon maar op 1 manier er in ivm een soort druk accumulator die moest er in geklikt worden en heb het pijltje naar voren gericht maar ook met de meter los boven de tank reageert de meter ook niet en nu las ik dat het kan dat er een tweede meter in zit incl dat zwarte draadje want dat zwarte draadje zit ook wel bij de eerste meter maar dat is massa .
Ik hoor graag van jullie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.