Volvo 480: binnenverlichting/portieropen signaal

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.7 turbo

Het lichtje van portier open brand continue op het dashboard, nadat deze een tijdje lang af en toe knipperde. Tevens brand de binnenverlichting niet. Ik kan nergens een schakelaar ontdekken in de deuren.

406rijder

Geplaatst door 406rijder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 480? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Kan kloppen, als je geen uitwendige schakelaar kunt vinden zit ie altijd in het deurslot geintergreerd. Welke deur geeft ie aan? Zal wel links voor zijn neem ik aan....

Sytze

406rijder (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost. Er waren twee dingen aan de hand: Als de schakelaar van de binnenverlichting in de achterste stand staat gaat blijkbaar het lampje van deur open branden! Als de schakelaar in een andere stand staat gaat het lampje van deur open wel uit bij gesloten deuren. Daarnaast was de zekering van de binnenverlichting defect waardoor de verlichting niet brandde. Het was dus allemaal erg simpel, omdat ik de auto nog maar net gekocht heb, heb ik hier niet direct naar gekeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 480 of stel zelf een nieuwe vraag.