Volvo C70 2004: Cabriodak gaat niet open als motor loopt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Kan iemand mij vertellen waarom het cabriodak niet open gaat als motor loopt. Indien alleen op contact dan werkt hij wel. Automaat staat in "P" en handrem staat erop.

Ron S

Geplaatst door Ron S (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Wat denk jezelf.Ik denk dat het een veiligheids gegeven is.Dat het dak niet terwijl je rijd ineens open gaat. Ik heb een Street ka .Die gaat ook niet open als de motor draait.
Ferry

    Ferry, Ferry, Ferry toch. Ik zeg toch: Automaat staat in "P" en handrem is aangetrokken. Hij heeft het altijd gedaan. Nu plotseling niet meer. Elektrische cabrio dak verbruikt veeeel stroom, daarom adviseren ze om de motor te laten draaien. Maar je, het is natuurlijk ook geen kaaaatje! - Ron S (0), 4 jaar geleden

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Nee het is een oude volvo,en een streetka is geen kaatje.Daarbij schrijf jezelf ,dat hij het wel doet als de motor niet draait,dus wat is het probleem.Bij mij doet hij het ook niet als de motor loopt..
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.