422 bezoekers online

Volvo C70: Startprobleem Volvo c70

Bouwjaar: 2006, Brandstof: benzine, Transmissie: handmatig, Motorcode: B5244S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Beste mensen,

Ik heb een Volvo c70 2.4i cabrio van eind 2006 dus de 2e generatie en had vandaag een raar startprobleem. Ik wilde de auto starten, maar na herhaaldelijke pogingen sloeg de motor niet aan en het gas pedaal reageerde ook niet meer. Na een aantal pogingen dacht ik laat ik eens proberen om te starten en gelijktijdig in de eerste versnelling de koppeling op laten komen. Toen ik dit deed hoorde ik een soort piep en starte de auto wel en hierna uitgezet en de auto starte gewoon telkens. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

C70liefhebber

Geplaatst door C70liefhebber , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

0

Shadowsman5, 6 maanden geleden

Niemand?

0

Shadowsman5, 6 maanden geleden

[quote=C70liefhebber]Beste mensen,

Ik heb een Volvo c70 2.4i cabrio van eind 2006 dus de 2e generatie en had vandaag een raar startprobleem. Ik wilde de auto starten, maar na herhaaldelijke pogingen sloeg de motor niet aan en het gas pedaal reageerde ook niet meer. Na een aantal pogingen dacht ik laat ik eens proberen om te starten en gelijktijdig in de eerste versnelling de koppeling op laten komen. Toen ik dit deed startte de auto wel en hierna uitgezet en de auto starte gewoon telkens. Weet iemand waar dit aan kan liggen?[/quote]. Inmiddels is probleem het nog een keer voorgekomen en na een aantal keren proberen weer gestart met tegelijk koppeling in eerste versnelling op laten komen en hij startte weer. Het is een handgeschakelde C70, waarbij voor het starten de koppeling verplicht ingedrukt moet worden.

0

Shadowsman5, 6 maanden geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.