Volvo S60: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb een probleem met de centrale deurvergrendelng van mijn volvo s40 (1996) 2.0 benzine. Als ik de auto afsluit dan komt het met enige regelmaat voor dat het slot vanzelf weer open gaat. In eerste instantie dacht ik dat ik gewoon vergeten was de deur op slot te doen maar toen het me vaker opviel ben ik er op gaan letten dat ik de deur goed afsloot. Ik ben zelfs vaker tussendoor gaan controlleren op de auto nog op slot zat en soms was hij het slot weer open. Er zit geen afstandbediening op het slot. Kan het zijn dat het slot ergens op reageerd? Een elektrisch veld ofzo?? Een afstandsbediening van een andere auto? heeft iemand dit probleem al eerder meegemaakt? alvast bedankt voor een reactie

groeten

raoul

omp

Geplaatst door omp (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rob9958 (0), 17 jaar geleden

Ik neem aan dat het probleem telkens bij 1 slot voorkomt?
Van de V70 weet ik dat dit een bekende kwaal is en volgens mij ook een bekende Volvo-kwaal. Slot vervangen is de enige optie.

Rob.

omp (0), 17 jaar geleden

Hoi Rob, ten eerste bedankt voor het antwoord. Het komt niet specifiek bij 1 slot voor. alle sloten staan onverklaarbaar open. wat wel zo kan zijn is dat het defect aan het bestuurders slot is, aangezien hier de centrale deurvergendeling op aangesloten is.

groeten

raoul

rob9958 (0), 17 jaar geleden

Lijkt mij een aannemelijke conclusie.
Wellicht zijn er nog andere V40 rijders met ideeën.

Rob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.