Volvo S40: centrale vergrendeling bij wegrijden

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Vandaag nog es gereden met de Volvo(normaal rijdt mijn vrouw er altijd mee xp) en ik merkte onmiddellijk op dat bij het wegrijden de centrale vergrendeling niet meer automatisch werkte toen ik wegreed...... Op zich niet zo erg,maar het hoort natuurlijk niet... Is dit een gekend probleem?Alvast dank

pedro8647

Geplaatst door pedro8647 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (145) PRO, 9 jaar geleden

nee, maar kijk even hoe de instelling staat in je radioscherm. Even uit mijn hoofd het is voor mijn weer een tijd geleden. Met de knopen van de radio kun je instellingen van de radio bekijken. Als je een boekje hebt zul je het daar in kunnen vinden anders met de radio spelen.

pedro8647 (0), 9 jaar geleden

Ow,bedankt! Nu moet ik er wel bijvertellen dat de auto deze week op onderhoud is geweest naar de garage. En mijn vrouw zei daarnet dat,toen ze de auto weer ging ophalen,de radio helemaal af lag..... Dealer heeft mss een reset gedaan,maar iets te grondig? By the way,ik bekijk het es vanavond en laat iets weten!

Grtz,
pkt

pedro8647 (0), 9 jaar geleden

Probleem is opgelost,zoals je had vermeld Highway,kon je dit aanpassen in de instellingen van de radio... Wat ik dan ook gedaan heb :-)

Een dikke merci!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.