Volvo S40: centrale vergrendeling en elektr ruiten rechts werkt niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel

De centrale vergrendeling en de bediening van de elektrische ruiten langs de rechterzijde (passagier) werken niet. Af en toe werkt deze wel, maar na 1 a 2 maal bediend te hebben, valt de bediening weer weg. Heb reeds de zekeringen hiervan gecontroleerd en vervangen.

pala

Geplaatst door pala (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hessels036 (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan zullen de stekkers die tussen de deur en carrosserie zitten vervangen moeten worden, is een bekend probleem geweest.

pala (0), 13 jaar geleden

Bedankt,voor de tip. 'k Heb alle stekkers vanaf de verdeeldoos(vloer passagier) geopend en bespoten met contactspray. Voorlopig blijft het werken.

Hessels036 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het gaat om de stekkers die tussen de carrosserie en de deuren zit, die zou je kunnen in spuiten met contactspray. Het probleem is dat daar vocht inkomt. Van die verdeeldoos die jij noemt(centrale electronika module) zou ik vanaf blijven, die is heel gevoelig voor storingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.