Volvo 940 1991: code radio

Bouwjaar: 1991

Hallo, wie kan mij helpen met het volgende probleem. Tijdens het laatste bezoekje van mijn auto aan de garage hebben ze de accupool losgehad. Nu geeft mijn radio, een Volvo CR902, als ik hem inschakel "off" aan. Heb de code maar kan hem nergens intikken. Zag op deze site een antwoord van Wim staan (autoradio + contact van auto meer dan een uur aanzetten, daarna verdween off) hielp in mijn geval niet.
Iemand een goudentip?

Volvorijder

Geplaatst door Volvorijder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 940? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het antwoord van Wim is de juiste maar het ligt er aan hoe vaak de code verkeerd is ingetoetst. Wij monteren tijdelijk de radio in een radiokast dat is jou geval wel niet mogelijk maar het kan zijn dat soms enkele uren moet wachten.

Volvorijder (0), 19 jaar geleden

Bedankt, ga ik het eens langer dan een uur proberen. Leg ik wel een tijdelijke voeding naar de radio zodat alleen de radio spanning heeft. Kan ik hem zo wel een avond voor de deur zetten.

Volvorijder (0), 19 jaar geleden

Na ruim 2 uur kon ik de code invoeren. Alles werkt weer naar behoren.
Bedankt voor de goudentip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 940 of stel zelf een nieuwe vraag.