Volvo 460: computer 460

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 single point

Wie kan mij helpen. Mijn volvo 460 1.8 geeft zeer hoog co gehalte (niet te meten) de Lambda sonde reageert ook niet geprobeerd met een lamda simulator reageert niet tussen armer en rijker mengsel. Motor verbruikt veel benzine. De computer geeft geen foutmeldingen. Volgens mijn monteur is de computer kapot.

Graag reactie's

groet,
rutger

rutger67

Geplaatst door rutger67 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wieheide (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit je kaliber niet verstopt bevindt zich in het vacuumslangetje tussen inlaatspruitstuk en de MAPsensor,gevolg hoog CO en daardoor tevens hoog verbruik.
Aaan je ilaatspryuitstuk bevinden zich onder het injectorhuis zich 2 canvasrubberen slangetje's de ene is voor je koolstoffilter de andere voor de MAP sensor ,in dit slangetje zit een kaliber, gaat vaak dicht zitten doordat de canvasslang verweerd.
Hierdoor komt er een stukje rubber in het kaliber te zitten,remedie kaliber uit de canvasslang drukken doorprikken en een ieuw stukje slang met het kaliber monteren

Grtzz.Wieberen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.