Volvo C70 Convertible 2006: Condensor airco

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Hi mensen,

Helaas is mijn airco condensor naar de knoppe (lek). Nu wil ik er eentje bestellen via AUTODOC, alleen krijg ik 2 types te zien met verschillende afmetingen. Nu heb ik vandaag gemaild met Volvo met het chassisnummer om te vragen welke ik dan moet hebben, alleen die geven aan dat ze dat niet kunnen zien aangezien hun alleen Volvo nummers zien en tevens geen afmetingen kunnen zien van onderdelen. Dit kan toch niet kloppen, wel?

C70liefhebber

Geplaatst door C70liefhebber , lid sinds 8 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 10 maanden geleden

Tja Autodoc , als je zoekt op chassis nr. zal het wel goed komen. Je kunt ze ook bellen.
Maar als je nu even goed kijkt wat er in je auto zit , aansluitingen zijn waarschijnlijk ook niet hetzelfde kom je er toch achter.

    Nou vind het raar dat de dealer geen afmetingen ziet van onderdelen. Dit lijkt me toch opmerkelijk. Dealer kan toch het OEM nummer geven. Ze werken alleen met Volvo nummers zegt de dealer. - C70liefhebber, 10 maanden geleden

C70liefhebber, 10 maanden geleden

Zoeken op chassisnummer op AUTODOC ben ik nog niet tegen gekomen

kaleido 1 PRO, 10 maanden geleden

Even een mail sturen met ch. Nr. Krijg je van hun het juiste item wat je moet bestellen gaat ook.

C70liefhebber, 10 maanden geleden

Heb ze al bericht. Zou raar zijn als AUTODOC het wel weet en de dealer niet. Daarvoor is toch het OEM nummer uitgevonden lijkt mij om zeker te zijn dat het past.

Beste antwoord, geplaatst door C70liefhebber, 10 maanden geleden

Heb er over heen gelezen, maar er staat gewoon bij tot welk bouwjaar de ene is en de andere ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.