Volvo C70 Convertible 2006: Condensor airco

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5244S4, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Hi mensen,

Helaas is mijn airco condensor naar de knoppe (lek). Nu wil ik er eentje bestellen via AUTODOC, alleen krijg ik 2 types te zien met verschillende afmetingen. Nu heb ik vandaag gemaild met Volvo met het chassisnummer om te vragen welke ik dan moet hebben, alleen die geven aan dat ze dat niet kunnen zien aangezien hun alleen Volvo nummers zien en tevens geen afmetingen kunnen zien van onderdelen. Dit kan toch niet kloppen, wel?

C70liefhebber

Geplaatst door C70liefhebber (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1400) PRO, 3 jaar geleden

Tja Autodoc , als je zoekt op chassis nr. zal het wel goed komen. Je kunt ze ook bellen.
Maar als je nu even goed kijkt wat er in je auto zit , aansluitingen zijn waarschijnlijk ook niet hetzelfde kom je er toch achter.

    Nou vind het raar dat de dealer geen afmetingen ziet van onderdelen. Dit lijkt me toch opmerkelijk. Dealer kan toch het OEM nummer geven. Ze werken alleen met Volvo nummers zegt de dealer. - C70liefhebber (0), 3 jaar geleden

C70liefhebber (0), 3 jaar geleden

Zoeken op chassisnummer op AUTODOC ben ik nog niet tegen gekomen

kaleido 1 (1400) PRO, 3 jaar geleden

Even een mail sturen met ch. Nr. Krijg je van hun het juiste item wat je moet bestellen gaat ook.

C70liefhebber (0), 3 jaar geleden

Heb ze al bericht. Zou raar zijn als AUTODOC het wel weet en de dealer niet. Daarvoor is toch het OEM nummer uitgevonden lijkt mij om zeker te zijn dat het past.

check

Beste antwoord, geplaatst door C70liefhebber (0), 3 jaar geleden

Heb er over heen gelezen, maar er staat gewoon bij tot welk bouwjaar de ene is en de andere ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.