Volvo S60: dashboard valt voledig uit

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: D5244T

kan me iemand helpen...Ik heb ook een problem met mijn dashboard.het valt voldedig uit ,maar altijd verschijnt -storing rem systeem Z.S.M,en dan valt voldeig uit.Wij hebben en fout 1A56 gevonden iets met de comunicatie with de driving information module.Ik had van vroeger nog een fout srs-airbag.Anders de auto rijdt perfect maat op het dashboard komt niets,Als ik 10 min wachten en ik de auto opniuew opstart dan verschijnt alles op mijn dashboard en na 4-5 min krijg ik mededeling -STORING REMSYSTEEM STOP DE AUTO Z,S,M en soms staat iets op met de druk van de olie en dan valt uit alles van de dashboard.

En nog iets -voor die bericht te verschint op het dashboard op de bord computer verschijnt ABS en parking tijgelijk.Ik weet het niet of ik alles duidelijk uitgelegd maar als iemand kan me helpen ,,,dank u



En waar is die Dim of Cem ik weet het niet wat het vershill is ....waar kan ik die vinden om te zien eventueel voor een lose soldering of iets??
moet ik een module of relay wisselen?

stallion66

Geplaatst door stallion66 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (115) PRO, 10 jaar geleden

Dim is je dashboard. De cem is centrale elektronische module. Vermoedelijk is je dashboard defect. Zoek op google dashboard reparatie bedrijven en er zal er wel een in de buurt zitten.

stallion66 (0), 10 jaar geleden

Dat heb ik juist gedaan.In een garage hebben ze mijn dashboard uitgehaald en volgende week zal ik achter de herstelde dashboard gaan.Alle modellen van die jaar hebben dit probleem (2002) met serie nummer van dit dashboard.Ik moet 190 betalen en ik hope dat die zal werken.In volvo officaial garage wilden ze me een nieuwe te verkopen 620 euro. Apart voor het herstellen apart voor software..... :)ik hope dat zal in orde zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.