Volvo V70 2005: dimlichtlamp vervangen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B5244S, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 125

Ik krijg een waarschuwing dat mijn (linker) dimlicht kapot is maar kan er niet echt bij. Ben niet onhandig, beetje technisch aangelegd maar zoek toch iemand die me verder kan helpen

robvandenbraak

Geplaatst door robvandenbraak (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

In het boekje, vanaf pagina 143, staat exact omschreven hoe dat moet...
Boekje kan je hier ook downloaden: https://www.gebruikershandleiding.com/Vo...

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

Door moderator verplaatst:

lange-frans, 2 uur geleden

accu eruit heb je ruimte genoeg ....als je unit er uit wil halen kan je niet bij onderste bouten ....dus dan moet bumper er ook nog af .

check

Beste antwoord, geplaatst door robvandenbraak (0), 3 jaar geleden

Hi Hans en Frans, alsnog bedankt voor jullie tips maar helaas. Zelfs mensen bij Carglass hebben nog een poging gedan maar helaas. Ben toen naar de plaatselijke dealer geweest en een van de monteurs ( met kleine handen) zei "tien minuutjes". Na 3 kwartier met twee monteurs was het hun toch gelukt. Wat is nu het verhaal, het feit dat ik een automaat bezit geeft dat nog minder ruimte onder de motorkap.;mijn accu zit dan ook achterin bij mij reservewiel. Blijkbaar geen standaard verhaal.

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

Mooi zo, bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.