Volvo V70 XC 1998: Tik bij 30-20 km/h bij afremmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5254T, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 142

Hallo,


Ik heb een probleem met mijn Volvo v70 xc awd uit 98, en kom er niet achter wat het kan zijn. Dit is het probleem:

Als ik ga rijden met koude motor en ik kom af op het stoplicht o.i.d laat de auto uitrollen en dan zo tussen de 30-20 km/h hoor ik een harde tik achter, je voelt het ook.. als de auto warm is is het na genoeg tot helemaal weg..

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn

Alvast bedank voor het mee denken

mvg Dennis

Den-men

Geplaatst door Den-men , lid sinds 12 jaar geleden

4 Reacties

Highway PRO, 1 jaar geleden

heb je altijd aan de bandenwissel gehouden? ze mochten niet meer dan 4 mm profieldiepte verschil hebben. anders ging de visco defect.

Den-men, 1 jaar geleden

Ik wel, maar ik weet niet wat de vorige eigenaar gedaan heeft, al werkt alles nog en toen ik hem kocht zag alles er goed onderhouden uit!... Ik zat ergens iets te lezen dat het misschien ook wel iets met de remklauw te maken kan hebben!?

Highway PRO, 1 jaar geleden

Ow, wacht goede tip. Controleer je handrem voering of die niet is is los gekomen.

Den-men, 1 jaar geleden

Maar verklaard dat ook dat als hij warm is het weg is? want dat vind ik het vreemde.. maar ga het zeker even controleren ( de handrem voering) bedankt voor de tip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.