Volvo V70 XC 1998: Tik bij 30-20 km/h bij afremmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B5254T, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 142

Hallo,


Ik heb een probleem met mijn Volvo v70 xc awd uit 98, en kom er niet achter wat het kan zijn. Dit is het probleem:

Als ik ga rijden met koude motor en ik kom af op het stoplicht o.i.d laat de auto uitrollen en dan zo tussen de 30-20 km/h hoor ik een harde tik achter, je voelt het ook.. als de auto warm is is het na genoeg tot helemaal weg..

Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn

Alvast bedank voor het mee denken

mvg Dennis

Den-men

Geplaatst door Den-men , lid sinds 11 jaar geleden

4 Reacties

Highway PRO, 4 maanden geleden

heb je altijd aan de bandenwissel gehouden? ze mochten niet meer dan 4 mm profieldiepte verschil hebben. anders ging de visco defect.

Den-men, 4 maanden geleden

Ik wel, maar ik weet niet wat de vorige eigenaar gedaan heeft, al werkt alles nog en toen ik hem kocht zag alles er goed onderhouden uit!... Ik zat ergens iets te lezen dat het misschien ook wel iets met de remklauw te maken kan hebben!?

Highway PRO, 4 maanden geleden

Ow, wacht goede tip. Controleer je handrem voering of die niet is is los gekomen.

Den-men, 4 maanden geleden

Maar verklaard dat ook dat als hij warm is het weg is? want dat vind ik het vreemde.. maar ga het zeker even controleren ( de handrem voering) bedankt voor de tip

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 XC of stel zelf een nieuwe vraag.