Volvo V70: Diverse fout meldingen binnen 5 minuten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

Gisteren auto weggezet niets aan de hand. Vanmiddag wil ik wegrijden en krijg het bericht onmiddelijk stoppen remmen werken niet. Dus gestopt - ging normaal - motor afgezet en de kap open maar voldoende remolie dus weer starten in stand P en dat lukte niet maar na 3 pogingen en ook eens met de handel van de autom. versnelingsbak op en neer gegaan liep hij maar gaf toen geen laadspanning aan dus toch maar verder gereden en kreeg toen problemen motormanegement het driehoek symbool met uitroepteken en het symbool motor. Dus gestopt en na ongeveer 20 minuten alle fout meldingen weg en er is niets te merken aan de auto. Wat is hier aan de hand? Het is dus een V70 met automaat en zonder turbo.

marjovantil

Geplaatst door marjovantil (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat zijn de foutcodes ??
Niet alleen van de motor, maar van ALLE systemen !!

marjovantil (0), 11 jaar geleden

Ik ken de foutcodes niet en het zijn de 2 aangegeven symbolen die constant gaan branden. Gisteren wilde hij weer niet starten en kwam er nog de melding Anti-Skid service vereist bij. Zelf heb ik het vermoeden dat het wel eens in de contactsleutel kan zitten en dat deze misschien vernieuwd of geprogrameerd moet worden. Ik heb er maar een sleutel bij dus kan niet testen met een andere sleutel. Nu is het iedere dag dat je hem nodig hebt op goed geluk en een dealer zit ver weg maar daar zal hij tzt toch wel naar toe moeten.

Volvo-Specialist (0) PRO, 11 jaar geleden

[quote=marjovantil]en een dealer zit ver weg[/quote]
Van Lierop naar Helmond of Eindhoven of Veldhoven is toch niet zo ver voor een Volvo !!

marjovantil (0), 11 jaar geleden

Oh zit er eentje in Helmond dat was mij onbekend maar woon pas in deze omgeving. Gisteren even naar Deurne geweest - die werd mij aanbevolen - die een nieuwe code besteld hadden en met deze nieuwe code alle sleutels en afstandbedieningen opnieuw laten programeren hopelijk is de kwaal verholpen. Er werden verder geen foutcodes meer gevonden want die zijn waarschijnlijk gewist door het autobedrijf in Ysselstijn waar ik hem eerder deze maand heb gekocht en die er al aan gesleuteld hebben zonder goed resultaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.