Volvo 440: donor auto tips

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo ik maak van mijn auto word een donor auto heb een ander volvo440 gekocht ik wou alle 4 veerboten van de donor demonteren en op de andere 440 plaatsen is het een lastig karweitje om te doen?
beetje kracht en logisch nadenken heb ik
en hebben jullie tips welke onderdelen ik het beste zelf kan houden

alvast bedankt

vol440vo

Geplaatst door vol440vo (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 8 jaar geleden

Als je ruimte hebt zou ik de sloper demonteren en de onderdelen mooi op de plank leggen.
Wrak op laten halen door een oud ijzer handelaar.
Na het vervangen van de veerpoten auto laten uitlijnen.

succes.

Highway (145) PRO, 8 jaar geleden

kijk eens wat 4 schokbrekers kosten. Achter zijn het schokbrekers die met 2 bouten vast zitten. voor 2 veerpoten als je de oude demonteert en iemand met gereedschap even de veren over zet heb je 2 nieuwe schokbrekers. Uiteindelijk heb je een goede auto met 4 nieuwe schokbrekers dan 4 misschien in net zo ver versleten als wat je er onder hebt. Ik denk namelijk dat bijvoorbeeld de achterste bijna niets kosten.

vol440vo (0), 8 jaar geleden

hans 4040 dat dacht ik ook in het begin doe ik ffe me vriendin keek me aan met een blik maar achteraf even wat meer gelezen te hebben moet ik er van af zien heb geen priveterein of onderkomen helaas ;-( 4 nieuwe kan inderdaad heb een vermoeden dat ze stuk zijn of het komt dat ik gewend ben aan de verlaging en de wegligging maar de voorkant als je een druk geeft dans die behhoorlijk tijdens rijden zie je het neusje ook heen en weer dansen en wat een gezwalk over de weg zeg uitlijnen moet zeker gebeuren maar als ik toch andere schokbrekers moet plaatsen wordt het gewoon van die groene compleet met veren en dan volgend jaar nieuw setje met 17 inch velgen! maar ik heb de verlaagde zo gekregen maar wat is het nou achter veerpoten met veren of gewoon zo buisvorm boven bout en onder kan iemand mij dit uitleggen op mp zag ik het ook verschillende

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.