Volvo S80 2000: Dstc

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: t6

Goede middag,
Mijn auto net laten uitlezen omdat de DSTC een fout geeft. Heel soms, maar dat ik meer uitzondering dan regel, geeft die geen error.
Bij het uitlezen heeft die aan dat de acceleratiesensor zijkant niet goed functioneert. Voordat ik deze laat vervangen zou ik zelf eerst eens willen kijken of er een contact los zit o.i.d. maar waar kan ik deze vinden. Ik heb echt HEEL het internet afgezocht. Bij Volkwagen zit die achter het dashboard kastje.
Alvast bedankt voor het mee denken.

MVG Jelle

blix

Geplaatst door blix (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Volvo-Specialist (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij een V70 van +/- 2004 zit hij onder het middenconsole achter de SRS-unit, daar zitten 2 sensoren bij elkaar, alle twee voor de DSTC (de acceleratie-sensor zijkant en de giersensor) !!

blix (0), 15 jaar geleden

Ik heb onder het console gekeken na jouw post. Hier vond ik wel een verkant kastje met de volgende code er op 9496627. Even gegoogled op deze code maar kon niets vinden. Kan dit kastje zo groot als een lucifer doosje de giersensor / acceleratiesensor zijn?

MVG Jelle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.