Volvo S60: Dure beurt S60 T5

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 20V T5

Voor de jaarlijkse beurt (rij minder dan 10.000 per jaar) heb ik mijn auto naar de volvo-dealer gebracht. Ik krijg zojuist een belletje met een verwachte rekening van x euro voor de beurt en APK!

-lekke achterdemper, opgemerkt na afwijkende uitlaatgasmeting. (APK)
-gescheurde draagarmrubbers voor (binnen en buitenste) (APK)
-remslang scheur LV
-handremschoeisel hangt los (handrem voelt al vreemd sinds aanschaf eigenlijk)
-

Heb het op xx kunnen houden, maar vinden jullie dit redelijk?

Ik weet dat ik bij de dealer meer betaal, maar dat doe ik vooral voor de expertise, volvo-assistance en de (hopelijk) betere waarde/verkoop van de auto. Heb hem in 2010 gekocht, toen zijn bij aanschaf en onder garantie allerlei dingen vervangen: versleten veerpootrubber, wisserrubbertjes, niet dimmende binnenspiegel, distririem (want 10 jaar) etc. Toen heb ik dus wat geld bespaart en de beurt in 2011 was zonder problemen. Wel wat later nog kromme velgen (door/na bandenwissel kwikfit?) die ik heb moeten laten richten.

Initial G

Geplaatst door Initial G (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Knoopie84 (0), 11 jaar geleden

Volgens mij gaat dit forum niet over prijzen, maar puur voor hulp als er problemen zijn. De dealer is sowieso duurder dan wanneer je bij een universele garage een beurt laat uitvoeren. En de dealer is lang niet altijd beter dan een professionele universeel. En een velg krom maken doe je niet zo maar, dus denk dat ze dat niet bij een bandenwissel hebben kunnen doen.

Gr Daan

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

@Initial G :
Inderdaad, op Problemcar willen we het graag houden bij het oplossen van technische problemen aan/van uw auto.
Voor informatie betreffende reparatieprijzen en/of onderhoudsprijzen verwijzen we u door naar een dealer of garagebedrijf. Dit valt niet onder de doelstelling van deze site.
Uw vraag is daarom ook aangepast.
Mvg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.