Volvo V40 1997: E.C.C. Airco

Bouwjaar: 1997

IK ben in bezit van een V40 TD 11/1997 europa uitvoering.
Met handmatige airco.
Wie kan mij vertellen of ik daar een ECC airco van kan maken?
Ben reeds in bezit van ECC bedieningspaneel, maar kan ik die zo omruilen met huidige kachel bedienings paneel, en moet ik dan bij de dealer aan de computer om 1 en ander in te lezen ja of nee?
Wie kan mij helpen??

elvic

Geplaatst door elvic (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stef11082 (0) PRO, 19 jaar geleden

een ecc airco zit vol met stelmotoren voor de temp.regeling,
een handmatige airco doe je alles met de bedieningsknop waar kabels mee bedient worden. wil je een ecc moet je een andere kachelunit monteren + ecu voor de motor.dit wordt een zeer dure aanpassing. ik zou je het afraden.

elvic (0), 19 jaar geleden

Maar de handmatige airco die ik nu heb bedien ik inderdaad met de kachelkraan, maar dat gaat nu ook electronisch.Als ik het frontje vd kachel unit afhaal, zit dat ook met stekkertjes. wie weet raad??

elvic (0), 19 jaar geleden

Beste Stef, Die kachel unit waar jij over praat die heb ik dus he.
links in de hoek zit er zo'n bi-metaaltje wat volgens mij de temperatuur in de auto meet. maar jij hebt het ook over een "ECU" voor de motor, wat is dat als ik vragen mag???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.