Volvo V70: EGR-klep lekkage

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4D

Beste vrienden,


Ik heb al een tijdje geleden gezien dat er wat smeuige vettigheid en zelfs een heel klein beetje vuile olie rond het elektrisch gedeelte van mijn EGR-klep zat. Volgens moj komt het helemaal niet vd interkoeler daar ik nergens anders van deze vettigheid kan zien. Zou deze zooi van tussen de EGR-klep en elektrisch gedeelte vd EGR- klep kunnen komen en is dit te herstellen????? (het is al het nieuwere type van EGR dat net naast de gasklep zit)

Groeten
Peter

Peter Sch

Geplaatst door Peter Sch (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1660) PRO, 10 jaar geleden

Eerst eens goed schoon maken met remreiniger , dan kun je ook beter zien waar het vandaan komt , zodat je gerichter kunt repareren.
Geen caterventilatie aansluiting in de buurt die lekt ?

Peter Sch (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoi Kaleido,

Ik heb dit vanavond eens gedaan en zal het eens een tijdje opvolgen, misschien was het gewoon wat vervuiling,ik hou je op de hoogte. Allessinds veel dank voor de raad.(ik heb nog n ander probleem geplaatst misschien weet je hier ook iets op)

Peter

Peter Sch (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoi allemaal, ik heb het nu een tijd opgevolgd en het zal idd vuiligheid geweest zijn want er is niets terug gekomen, alvast dank voor de hulp.

GR
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.