Volvo S80 2002: Eigenwijze deurvergrendeling

Bouwjaar: 2002

Bij bovenstaande auto het volgende probleem, af en toe wil de rechter voordeur niet in de vergrendeling als de auto vergrendeld wordt. Tevens lijkt het erop dat de buitentemperatuur dan ook niet op het dashboard aangegeven wordt. Toeval? Stekker van carrosserie naar deur gecontroleerd en de deur uitgebouwd, maar niets aan te zien. Het probleem is ook dat als je alles aan het nakijken bent, de vergrendeling natuurlijk wel werkt. Het is dus geen continu storing, helaas. Wie kan mij op weg helpen, heeft een schema of weet op welke draden ik moet meten. Alvast bedankt voor het meedenken. Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk zit er een storing in je deurmodule want je hebt het over geen tempratuur op het display en dat het slot niet wordt aan gesstuurd. laat bij de dealer het uitlezen en die zullen dan uitkomen op een nieuwe deurmodule.

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Na een paar metingen inderdaad de deurmodule vervangen. Moest besteld worden en moest daarna ingelezen worden met nieuwe software. Tot nu toe geen problemen weer gehad. Zo zie je maar weer de buitentemperatuurdisplay heeft te maken met de deurvergrendeling. Volvoxc90 bedankt voor je snelle reactie!! Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.