Volvo XC90 2005: electrische stoelen inbouwen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 185pk

kan je een leder interieur met electrische stoelen plaatsen in een xc zonder electrische stoelen of moet je de gehele draadboom ombouwen?

ronxc90

Geplaatst door ronxc90 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC90? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Draadboom weet ik niet. Maar zoek eerst eens uit of alle onderdelen van het Airbag-systeem wel hetzelfde zijn als bij jouw auto.
Dat zijn dan airbags in de stoel (indien aanwezig), bezettings sensor en/of kinderzit herkenning passagierstoel (indien aanwezig).
Zit het gordelslot vast aan de stoel? Dan kun je beter die van jou over bouwen - wederom i.v.m. het airbag-systeem.

Volvo-Specialist (0) PRO, 14 jaar geleden

De electrische stoel LV gaat niet werken omdat hij niet communiseert met de auto en dus niet "wakker" gehouden word door de auto (raar he !!)
De auto "ziet" de electrische stoel niet.
Als je het contact aanzet werkt de stoelverstelling ongeveer 20 seconden en valt dan uit (valt in "slaap") totdat het contact weer aangezet word !!

En software om de electrische stoel toe te voegen aan de auto is er niet voor die auto, want de betreffende auto is geleverd ZONDER electrische stoelen en die zijn niet als accessoire leverbaar dus is er ook geen software voor !!

ronxc90 (0), 14 jaar geleden

OK dan gaat de pret niet door
Top en bedankt.
weet jij als pro of de nieuwe type achtelichten in een oud type xc 90 passen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC90 of stel zelf een nieuwe vraag.