Volvo V40: electronische storing

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Ik ben in het bezit van een VOLVO V40 benzine bouwjaar 2000 per toeval loop ik vanavond de garage in en zie tot mijn verbazing dat de achteruitrijverlichting brandt.
De auto is van contact af en is afgesloten?????
Ik heb vervolgens alle zekeringen gecontroleerd en een aantal keren de auto op en van contact gezet maar tot overmaat van ramp gaat ook nog de verlichting branden die vervolgs niet meer uit gaat los daarvan blijft de achteruitrijverlichting gewoon branden maar de auto staat in eerste versnelling.
Kan mij iemand een advies geven waar ik de storing kan zoeken en/of wat er kapot is .



Bvb dank.

wim franken

Geplaatst door wim franken (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim franken (0), 14 jaar geleden

Ik ben in bezit van een VOLVO V40 benzine bouwjaar 2000 per toeval loop ik vanavond de garage in en zie tot mijn verbazing dat de achteruitrijverlichting brandt.
De auto is van contact af en is afgesloten?????????????
Ik heb vervolgens alle zekeringen gecontroleerd en de auto een aantal keren van en op contact gezet maar tot overmaat van ramp gaat ook nog de verlichting branden die vervolgens niet meer uitgaat los daarvan blijft de achteruitrijverlichting gewoon branden terwijl de auto in de eerste versnelling staat.
Kan mij iemand een advies geven waar ik de storing kan zoeken en/of wat er kapot is.

Bvd dank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.