Volvo V40: Flink happerende motor en geen vermogen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr 16v

had dit weekend ploteling een zwaar haperende moter en geen vermogen had bleek dat de katalisator kapot was(pas 22000 km mee gerden) hadden ze een nieuwe gemonteerd in het begin geen probleem maar s'avond weer een haperende motor gelijk met starten de auto terug op de brug met lopende motor bleek de kat roodgloeiend te zijn nu denken dat er stukken van de kat in een van dempers gekomen is en dat hij dan geblokkerd wordt.
ze kunnen de motor bij deze garage niet uitlezen en kan niet bij de volvo komen zo slecht rijdt de auto de auto krijgt wel zijn beurten bij de dealer.
iemant nog een andere suggestie

stevebell

Geplaatst door stevebell (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

theboz (0) PRO, 17 jaar geleden

is niet een bobines stuk ?
als dit het geval is gaat de motor slecht lopen ( 2 cilinders)
The Boz

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Van stuken kat. in de dempers wordt de katalysator niet roodgloeiend. Dat komt omdat er onverbrande benzine in komt,door een onstekings probleem Bijv defecte bobine zoals hier boven ook gesuggereerd word. Dat verklaart ook het slechte lopen van de motor.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.