Volvo C70: Foutmelding bij sluiten dak

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 161

Bij het sluiten van de het dak (stalen cabrio dak) komt er een foutmelding op de display in het dashboard dat er onderhoud geplaagd moet worden aan het dak. Echter als de volvo specialist de diagnose computer aansluit, is er geen foutmelding te vinden. Het lijkt wel of de software de foutmelding niet registreert.
Wie heeft er ervaring mee en kan mij helpen de foutmelding op te lossen?
Bvd, Pim

Pim van Dorp

Geplaatst door Pim van Dorp (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo C70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

je boordcomp telt het aantal keer dat jet dak bediend. Als deze x aantal keer geteld is dan geeft hij onderhoud aan. Zeg maar servicelampje net of hij een beurt nodig heeft. dit is te reseten maar ik zou mijn god niet weten en als je pech hebt dan kan alleen de dealer dit doen maar volvo kennende doen ze dit niet zomaar althans als het dakservice uit laat voeren door hun moeten ze wel. en idd geeft hij hier geen foutmelding vanop in uw programma net zoals hij geen fout geeft over het motoronderhoud

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo C70 of stel zelf een nieuwe vraag.