Volvo V70: geen contact meer via Vida

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Bij het downloaden van software naar de auto voor de binnenspiegel, kreeg ik tijdens het downloaden een fout melding. Kon niet verder en gelijke tijd geen DIM meer en ook geen contact met de auto. Als de auto van contact wordt gehaald hoor ik de CEM een aantal keren klikken maar heb geen verlichting radio en DIM is donker. Alleen motor lampje brandt op contact. Kom er met Vida ook niet meer in. Heeft iemand eerder ervaring mee gehad. Alvast bedankt voor de moeite.

xc

Geplaatst door xc (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Accupolen al los gehad en de + en - kabel tegen elkaar gehouden? Anders helpt waarschijnlijk een CEM reload.

xc (0) PRO, 12 jaar geleden

accu polen heeft niet geholpen. Kan CEM niet reloaden omdat ik geen verbinding met de auto kan krijgen via VIDA

Herman BMW (0) PRO, 12 jaar geleden

Het is al weer een tijdje geleden voor me maar volgens mij moet je eerst de software die je probeerde te laden , verwijderen en daarna kun je in een lijst van communicatie met de regeleenheden proberen contact te maken zodat de auto weer uit de slaapmodus komt.
Omdat ik zelf niet meer bij de volvo dealer werkt is het lastig om dat beeld voor me te krijgen, maar heb er zelf ook weleens last van gehad.

xc (0) PRO, 12 jaar geleden

Probleem heb ik opgelost door een andere CEM kast te monteren en alles deed het weer. Kon ook weer contact maken met de auto en hij las alle componenten uit. Enige probleem is de sleutel code herkent hij niet wat ook logisch is. Nieuwe sleutel erbij en hoop alles zal goed gaan. Jullie gaven elke keer advies om de auto uit te lezen of software te verwijderen maar als je geen contact hebt met de auto en Vida dan kan je dat soort dingen vergeten. De Cem was gewoon overleden. Bedankt voor de moeite.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.