Volvo 850: Geen turbodruk??

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: t5

Ik heb hier een volvo 850 T5 staan. Er zit nu geen pit meer in het blok beneden de 5000 toeren. De turbodruk meter op het dashboard komt ook nog maar heel iets over het midden heen.
Wie kan mij helpen.

Alvast bedankt

splint

Geplaatst door splint (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Stefan, Hoor je de turbo nog wel ?

Groet thijs

splint (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja en als je hem hebt lopen en je geeft gas dan wordt de turboslang die over de motor heen loopt ook wel hard. Tenminste je voelt hem even hard worden. Nu ben ik nog een ding vergeten te zeggen. Deze auto loopt ook op lpg. En tijdens het rijden was er een knal te horen dat leek op een backfire maar en is geen slang los of kapot geknapt. sinds die tijd loopt hij op benzine en gas niet meer zo goed.

Volvo-Specialist (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=splint]En tijdens het rijden was er een knal te horen dat leek op een backfire maar en is geen slang los of kapot geknapt. sinds die tijd loopt hij op benzine en gas niet meer zo goed.[/quote]
Luchtmassameter ????

splint (0) PRO, 16 jaar geleden

Dacht ik eerst ook heb hem doorgemeten met de scoop (GMTO) en de waardes lijken goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.