Volvo V40 Cross Country 2017: Geluid bij uitsturen

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B4154T4, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 112

Heb al enige tijd een fluit/schuirend geluid bij het uitsturen naar rechts met name vanaf rotondes, er zijn bij de garage al meerdere zaken gecontroleerd achterplaten remmen, aandrijfassen, rubbers laatste conclusie was dat het werd veroorzaakt door een lucht spleet tussen motorkap en chassis helaas zonder resultaat het is erg lastig om te lokaliseren of het nu voor of achter is ik heb een video opname waar het erg duidelijk is horen heb nog 2 maand garantie en zou erg graag de oorzaak vinden voordat het later bijvoorbeeld stuurbekrachtiging/stuurhuis gerelateerd zou zijn waar vervolgen fikse koste achterweg komen

HWierenga

Geplaatst door HWierenga , lid sinds 9 jaar geleden

3 Reacties

oldford PRO, 1 jaar geleden

Je hebt langer dan 2 maanden garantie voor deze specifieke klacht.
Je hebt de klacht al gemeld tijdens de garantie. Het is niet jouw schuld of probleem dat de verkoper deze klacht niet tijdens de garantie kan verhelpen.

Upload de video naar b.v. youtube en zet een link hier.

    https://youtu.be/ojYa6nN2to8 - HWierenga, 1 jaar geleden

Hessels036 PRO, 1 jaar geleden

Waarschijnlijk wordt dat geluid veroorzaakt door de voorremmen en moeten er trillingsdempers op de voorremmen worden geplaatst. Is bekend bij de dealer.

HWierenga, 1 jaar geleden

Bedankt voor de tip, heb een korte video op YouTube geplaatst daarop is het geluid duidelijk te horen.
https://youtu.be/ojYa6nN2to8

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.