Volvo V40: Gerommel in het vooronder

Bouwjaar: 2001

Wanneer ik met de volvi aan het rijden ben hoor ik gekraak en gerommel in het vooronder....iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
Wanneer ik mijn veren en dempers vervang voor gele koni's met intrax veren zou het dan over zijn of zit het ergens anders in?
Wie heeft de oplossing?

Groet
Bert

Bert1153

Geplaatst door Bert1153 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Waneer hoor je het meest? is het hoorbaar op de vlakke weg of alleen maar op de klinker weg? Ik zou de stabilisator is nakijken het kmt wel eens voor dat de bevestegings beugels het voetje kwijt raken en de stang tegen het subframe aan slaat.
Het stootrubber op de schokbrekerstang invetten met vasaline kan ook wonderen doen heb ik al 2 keer mee gemaakt.

Bert1153 (0), 18 jaar geleden

wanneer ik op een vlakke weg rijd (25 km/uur) en ik rij over een putdeksel heen hoor ik een zacht gerommel. ik dacht ook aan de vering of demper maar zou die dan niet helemaal in moeten veren? dat gebeurt dus niet bij 25 km per uur...soms hoeft ie maar iets te bewegen en dan hoor ik al iets. het zal wel geen kwaad kunnen maar storend is het wel...het is ook niet hard maar wel hoorbaar. nog meer suggesties? of kan ie het stootrubber al raken met minimale invering.

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zou eens beginnen met de stoot rubber het kraken komt dan van het rubber tegen de bovenste veerschotel aan. Het kost niets even het stootrubber na beneden trekken en helemaal invetten en dan weer op zijn plaats terug drukken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.