Volvo 440: groenlampje op daschbord

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb een volvo 440 uit 94 nu zit er een groen lampje op het daschbord waar is dat lampje er staat een soort driehoek op het lampje zit rechts onder in bij de accu lampje etc

G.J.R

Geplaatst door G.J.R (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat is het milieu lampje of wel motorstoringslampje.
als het lampje brand moet je naar de dealer om de storing uit te laten lezen c.q laten verhelpen.

G.J.R (0), 19 jaar geleden

ok bedankt hij is weer uit gegaan naar een herstart

flow (0), 19 jaar geleden

onder de moter kap,links op de veer poot zit een zwart kastje haal daar de deksel ervan af steek de stekker in nummer twee(wel het kontakt aan) 1keer drukken 1 sec dan krijg je een drie nummerige kode bijv let knipperd 1keer dat is al nummer 1 evenwachten nu komt het de tweede keer bijv nummer 2 let knipperd 2 keer weer even wachten en dan komt het laatste getal 3 let knipperd 3 keer dus heb je nu al de storins kode 123 opnieuw aktiveren door de zwarte knop 1keer een halve sec in te drukken.nu komt de tweede storings kode de procedure is weer het zelfde als de eerste.als u de storings kodes op schrijft kunt u ze mailen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.