Volvo 440 1989: Startproblemen

Bouwjaar: 1989

Sedert een half jaar heb ik wisselende startproblemen. Bij het naar rechts draaien van het contactsleuteltje start normaal de motor. Echter zo af en toe gebeurt er na het draaien van de sleutel niets. Wel branden de lampjes, maar de startmotor doet niets. Na een kleine 5 minuten pakt hij opeens wel en start de motor normaal. Het is zeer hinderlijk, bv voor bruggen of op een pont.
Weet iemand wat er (bijna) stuk is ?

Bij voorbaat mijn dank.

H Albers

Daantje01

Geplaatst door Daantje01 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

je moet als je dit de volgende keer hebteven meten op de startmotor of dat deze word aangestuurd.word hij aangestuurd dan is je startmotor misschien wel toe aan vervanging.word hij niet aangestuurd dan denk ik aan een contactslot die versleten is.
Dus ook hier geld weer:meten is weten

michael

qengelberts (0) PRO, 19 jaar geleden

Je kan ook even kijken naar de pulskabel die naar de startmotor loopt het komt nog wel eens voor dat het contact daar wat aangetast is. En dan heb je het zelfde euvel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.