Volvo 850: Handschoenen kastje blokkeert

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: B5202S

Wie weet een handigheidje om het handschoenen kastje te openen welke blokkeert ? waarschijnlijk iets afgebroken binnenin het slot mechanisme. Al geprobeerd met een ijzerdraad cq. plat stukje strip om op de hoogte van het sluithaakje het mechanisme terug te duwen maar dit lukt voorals niet.

Het is niet echt een technisch probleem maar wel verrekte onhandig zeker als allle papieren van de auto hierin zitten.


Alvast bedankt voor de genome moeite

M.vr. groeten

hans

daltons

Geplaatst door daltons (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rensk001 (0) PRO, 12 jaar geleden

Met een ijzerzaagje de vergrendeling doorzagen.

zx9r (0), 12 jaar geleden

precies het midden uit meten van de klep en 2 cm onder de bovenrand een klein gaatje (3mm) boren. ff wroeten met een kleine schoevedraaier en sesam .... . .

Volvo-Specialist (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=zx9r]precies het midden uit meten van de klep en 2 cm onder de bovenrand een klein gaatje (3mm) boren. ff wroeten met een kleine schoevedraaier en sesam .... . .[/quote]
Dit is inderdaad de goedkoopste en toch eenvoudigste methode !!

daltons (0), 12 jaar geleden

[quote=zx9r]precies het midden uit meten van de klep en 2 cm onder de bovenrand een klein gaatje (3mm) boren. ff wroeten met een kleine schoevedraaier en sesam .... . .[/quote]
Bedankt voor de tip, is gelukt gaatje is wel iets groter geworden dan 3 mm, en naar wat wroeten kwam de klep open, hierbij moet je wel effe doorhebben welke kant op te wroeten. Nu nog iets bedenken om de bschadiging op een nette manier te herstellen.

Nogmaal dank voor de tip.

m.vr. grtn

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.