Volvo S60: helemaal in de war

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 turbo

ik stap in de auto, rijd weg.. maar volgens het dashboard niet. teller blijft staan op 0 kmh en de toerenteller op 0.000 toeren.
maar na tientallen kilometers springt alles weer aan, en heeft het de rest van het ritje (1uur) correct gewerkt.

op de terugweg naar huis helaad niet, al na 1 minuut gaf hij en bleef hij 70 kmh aangeven en de toerenteller bleef ook op een vast punt staan, ik zet de auto aan de kant en zet hem uit.. verlichting in dashboard blijft branden en kmh teller nog steeds op 70 en toerenteller ook op hetzelfde punt.
maar nu een sroring van srs, service spoed.. ik laat hem even rusten en ga weer rijden. tellers etc doen het weer, maar srs blijft staan.
na 5 minuten +/- 140 te hebben gereden gaat ineens alles branden, alle lampjes die maar kunnen branden, toerenteller op 7000 en kmh op 0, versnellingsbak schakelt ook niet meer (automaat) en bij een stoplicht gaf hij een klap en is een versnelling lager gegaan.. maar schakelen ho maar..
nu doen de tellers het weer, srs storing is nog steeds aanwezig..

wat kan dit probleem veroorzaken?


volvo s60 2.4 turbo awd.

Wesley Larsen

Geplaatst door Wesley Larsen (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (125) PRO, 9 jaar geleden

Dashboard zelf defect. google er maar eens op. Er zijn bedrijven die het kunnen repareren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.