Volvo 460 1994: Inbouwen mistlampen

Bouwjaar: 1994

Het is geen vraag maar een oplossing. Ik heb er namelijk even naar gezocht en kon het niet vinden. Dus nu ik de oplossing weet dacht ik... laat ik hem maar delen.

Inbouw mistlampen:

1. verwijder knipperlichten en zoek voor een bij elkaar gebonden kabel. Maak de tape los, de connectors zitten er al.

2. trek een beetje aan de knop in het dashboard (die je nu niet kan indrukken, maar die voor het mistlicht voor is) om hem te kunnen gebruiken moet je het plastic klipje losbreken. Het gaat om het knopje onder die van de achterruitverwarming.

3. Schroef de mistlampen vast achter de bumper en bevestig de connectors is de daarvoor bestempen contacten.

4. Klaar!

Verwijder voor alle veiligheid de minpool van de accu, om kortsluiting te voorkomen

theike

Geplaatst door theike (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 460? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Michel Iglesias (0), 20 jaar geleden

Theo! Hier hebben we allemaal wat aan! Ik hoop dat meer mensen deze site zoals jij gaan gebruiken. Hier hebben we allemaal wat aan! bedankt voor je reactie en in op de laaste plaats omdat ik binnen kort ook mistlampen hoop in te gaan bouwen,

groeten Michel

volvolover11855 (0), 20 jaar geleden

Een hele goede tip bedankt!!Heb namelijk al een keer onder de auto gelegen om te zien hoe en waar ik de mistlampen kan bevestigen en aan sluiten,kwam er dus niet aan uit.Maar ga ze nu snel monteren.Theo bedankt!!!!!

Blackeagle79 (0), 19 jaar geleden

Dank je voor de tip, ik wilde mn mistlampen inbouwen maar wist niet goed hoe. Nu ben ik een stuk verder op weg en denk ik dat het mij zal gaan lukken. Bedankt!!!

Blackeagle79 (0), 19 jaar geleden

ik ben bezig geweest met mn montage van mn originele 440 mistlampen, nu heb ik 2 pluggen gevonden die op mn mistlampen zouden moeten passen, maar ik krijg er geen stroom uit, ik heb een relais ingeplugd voor de mistlampen voor, als ik op het bedieningspaneel het knopje van de mistlampen indruk gaat het lampje branden maar als ik mn mistlampen aanluit willen ze niet branden. Wat doe ik verkeerd???

theike (0), 19 jaar geleden

Geen idee, misschien geen relais? Ik heb het tweemaal geprobeerd en tweemaal is het gelukt. Je moet zorgen dat het groene lampje op je dashboard brand (niet die andere want dat is je mistachterlicht). Dit doe je door dat palletje los te halen van de middelste knop (die onder de knop van de voorruitverwarming (LET OP, HIER STAAT NIETS OP!! GEEN LOGO VAN EEN MISTLAMP).

Ik denk dat je in de war bent met de knop van je achtermistlicht. Je hebt dus 2 knoppen die apart de voormistlichten en de achtermistlichten aansturen. De achtermistlampen werken zowiezo niet als je licht niet handmatig aan staat, je voormistlampen wel!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 460 of stel zelf een nieuwe vraag.