Volvo V50 2010: inhouden en slecht stationair

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4162T, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 84

deze Volvo houdt in en stoterig tot 2000 toeren tijdens het rijden en loopt niet mooi stationar.het is te vergelijken met een benzineauto waar een bougiekabel van defect is.het ene moment loopt hij beter dan het andere moment.we hebben verstuivers op de testbank laten controleren maar geen probleem.dit bedrijf heeft diagnose gesteld en vertelde dat er toch ! verstuiver vervangen moest worden.deze hebben zij voor ons besteld en wij hebben hem gemonteerd.nu reageerde de auto iets anders maar liep heel slecht stationair(meer op 3 cilinders)het bedrijf zegt nu dat het roetfilter ook niet 100% is maar dat lijkt mij gezien de klacht niet logisch.heeft iemand een tip of heeft iemand dit eerder gehad?de km.stand is 117000 en de auto heeft net grote beurt gehad,maar dat heeft niet geholpen.Alvast bedankt voor het meedenken!

tussenmeer

Geplaatst door tussenmeer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V50? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V50 of stel zelf een nieuwe vraag.