Volvo S60 2001: Klapperende automaatbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: B5244T3, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 147

Goeden avond. Ik heb een volvo s60 2001 2.4 T
Nou heb ik een probleem met mijn automaat bak die begon 2 weken geleden met klappen in de automaat bak en dan heel traag op trekken alsof ik vrachtwagens aan het slepen was. Nu haf ik afgelopen woensdag een afspraak gemaakt om de bak te spoelen omdat hun zeiden je bak is vervuild. Dus ik dat laten doen ben ik onderweg naar huis trekt de auto heel zwaar op en weer een klap vervolgens melding transmision failure. Nu de auto uitgelezen geeft ie een probleem aan met de 5e versnelling. Zodra de motor en bak koud zijn heb ik deze klap niet zodra die warm en op bedrijfs temperatuur is dan klapt de bak erover. Enige tips waar ik naar zou kunnen kijken of is me bak overleden.

Melvin20223

Geplaatst door Melvin20223 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php