Volvo V70: Knipperlicht indicatie V70

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.4

Ik heb een volvo v70 waarvan de knipperlicht idicatie vaak niet werkt en je hoort ook geen relais tikken, de relais zitten per knipperlicht dus ik denk eigenlijk dat er een nieuwe tellerklok moet worden gemonteerd kan iemand dit bevestigen?
Buiten de auto knipperen de knipperlichten overigens wel!

Bijvoorbaad dank,

Nick Verlaan.

Nick Verlaan

Geplaatst door Nick Verlaan (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja, klopt helemaal. Wij hebben een keer een knipperrelais er buiten omgemaakt voor het geluid maar niet lang daarna moest de tellerklok toch vervangen worden omdat, er nog meer functies gingen uitvallen.

Protonius (0), 15 jaar geleden

Bij mij begon het eveneens met de knipperlicht indicatoren (en geluid). Tijdje later kwam daarbij dat alle klokken van de DIM uitvallen (terug naar nulstand) om vervolgens weer aan te slaan, dit herhaalde zich dan een aantal malen. Laatste symptoom is dat de boardcomputer een soort van sneeuweffect in de letters krijgt.

Gelukkig heb ik voor dit een oplossing gevonden die voor de handige sleutelaar max 1 uur werk kost. Onderdelen zijn niet nodig.

http://www.volvo-forums.com/t13321-dashb...

Herman BMW (0) PRO, 15 jaar geleden

Naar mijn weten is er een schrijver i.v.m dat de contacten van je knipperlichtschakelaar niet goed zijn.
De nieuwe schakelaars kregen vergulde contacten maar moet ik even uitzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.