Volvo XC70 2004: Knopjes bediening cruise control/radio op stuurwiel

Bouwjaar: 2004

Hallo,

Ik ben van plan om een XC70 aan te schaffen maar heb gemerkt dat ik tijdens een lange proefrit van 2 dagen de bediening van de cruise control - links op het stuurwiel - erg lastig vind.

Bij mijn huidige auto zit deze ook links. Is dit aan te passen door een Volvodealer of specialist? Ik wil hier zelf niet aan gaan prutsen ivm de airbag.

Alvast bedankt voor het antwoord...

groeten Roland

Kwek

Geplaatst door Kwek (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo XC70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Helaas dit is niet aan te passen. de bediening gaat via een can singaal en daar aan te gaan klooien krijg je alleen maar problemen. Wij hebben wel een keer een aangepaste auto gehad waar ze de schakelaar in de middenconsole geplaats hadden maar die auto had ook geen stuur meer. Die auto werd bestuurd door de voet. Die mensen kunnen misschien iets voor je betekenen.

Kwek (0), 18 jaar geleden

ok bedankt voor je antwoord Volvoxc90... Op internet kwam ik op een aantal plaatsen tegen dat de cruise control ook wel links gemonteerd zit vandaar... Misschien dat dat voor de USA uitvoering is dan.

Jammer maar helaas... Mocht je ooit zoiets tegenkomen hou ik me aanbevolen :-)

groet Roland

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo XC70 of stel zelf een nieuwe vraag.