Volvo S40 1997: Koplampen ombouwen

Bouwjaar: 1997

Ik wil graag mijn s40 phase I voorzien van koplampen die bestemd zijn voor de phase III (dual black)...nou ben ik hiervoor naar de Volvo gegaan en die kijken je echt aan of ze water zien branden!

Kan iemand mij vertellen of dit uberhaupt mogelijk is?

Misschien ook waar ik dat kan laten doen?

Alvast bedankt!

Antonnetje483

Geplaatst door Antonnetje483 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sanderman (0), 20 jaar geleden

Hallo Anton,

Ik heb precies hetzelfde meegemaakt bij de dealer. Ze zeiden dat ze het niet deden en als je vroeg naar de prijs dan zeiden ze dat het aardig in de papieren kon gaan lopen.
Maar om even op je vraag terug te komen, het is wel degelijk mogelijk om ze te vervangen door phase II lampen, maar dan zal er het een en ander veranderd moeten worden in de kabelboom enz, meer weet ik er ook niet van.

Groet Sander

Antonnetje483 (0), 20 jaar geleden

Kan iemand anders mij wel vertellen of het kan en hoe het moet?

Rich9629 (0), 20 jaar geleden

Toevallig heb ik voor twee week terug hetzelfde gevraagd aan magazijnman van Volvo Helpman in Roden. hij heeft dit zelf ook gedaan en gaf toedat je wel wat moest ombouwen aangezien je twee lichtunits hebt i.p.v. 1 en hij is positief aangestuurd ipv negatief. misschien kun je hem vragen om een schema of iets van dien aard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S40 of stel zelf een nieuwe vraag.