Volvo : Lampje fout in motor elektronica blijft branden

Sinds enige tijd blijft het lampje dat aangeeft dat er een fout in de motorelekronica is branden. Bij de dealer kunnen ze geen oorzaak vinden. Er wordt een foutcode teruggeven dat er iets mis is met de automatische vernellingsbak. Maar die zit er dus niet in. Het lampje gaat heel af en toe uit, maar brand meestal. Heeft iemand een idee wat de oorzaak hiervan is? Ik merk zelf dat er geen merkbaar verschil is in het motor vermogen. Het enige wat mij opvalt is dat het gemiddeld verbruik is toegenomen. Meer dan normaal met koud weer.

mdn

Geplaatst door mdn (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet je de foutcode toevallig?

dupl-u-8243-5dd14a9d4d11b+benjamin (0), 18 jaar geleden

Hallo

Wij hebben nog niet zolang geleden een volvo s80 gekocht en wij hebben toen in het begin hetzelfde probleem gehad en bij ons wist de garage het ook niet toen zijn we naar een volvo dealer gegaan en die heeft het gevonden en toen bleek dat er een nieuwe lucht sensor in moest die was kapot die zit bij de lucht filter. 100%

succes


groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo Overig of stel zelf een nieuwe vraag.