Volvo S80: lekkerij

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 turbo

hallo, ik ben sinds kort eigenaar van een s80 2.4t uit bijna 2001. nu zag ik in de wasstraat dat er bij de bijrijders kant een beetje water naar binnen kwam bij de voet verwarmings kanalen onderin. weet iemand of dit normaal is aangezien de wasstraat veel druk en veel water gebruikt? of is er ergens een afdichting niet helemaal fris meer? alvast bedankt groet rene

renecoupe

Geplaatst door renecoupe (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Herman BMW (0) PRO, 14 jaar geleden

heeft de auto een schuifdak?
zo ja je afwateringsslang loopt langs je a-stijl aan de bestuurderszijde tot aan de bodem controleer deze als eerst

renecoupe (0), 14 jaar geleden

bedankt voor je reactie, maar de auto heeft geen schuifdak! t is ook niet dat het met bakken naar binnen kwam, maar er liep een klein straaltje naar beneden. en omdat er erg vel elektronica in zit lijkt me dat niet helemaal geweldig...aangezien het onder uit t dashboard kwam.uit de midden console kant van de bijrijder zegmaar. groet rene

Herman BMW (0) PRO, 14 jaar geleden

ok misschien heeft het niks met het wassen van de auto te maken, maar je afwatering slang van je aircosysteem zit daar ook is deze niet los geschoten?

renecoupe (0), 14 jaar geleden

hallo, dat is ook een idee natuurlijk, zal het eens in de gaten houden als ik de airco gebruik, of deze dan daar gaat lekken.als dat zo is moet ik dan in het dashboard zijn of onder de motorkap? kan ik dat zelf verhelpen of moet ik naar de garage?bedankt voor de tip! groet rene.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S80 of stel zelf een nieuwe vraag.