Volvo 850: Lichte walm koelvloeistof door airco

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 turbo

Ik heb al een paar maanden na bvb. een inhaalaktie waar ik even vol gas moet / mag geven, een vervelende walm van koelvloeistof in de cabine, zowel met airco aan als airco uit. Ben al 2 keer naar de garage geweest om zeker te weten dat er geen problemen zijn met de ontluchting, en dat alles schoon is. Kent iemand dit probleem, en hoe/waar kan er sowieso buitenlucht het airco systeem in komen? Alvast bedankt...Bas

brasem

Geplaatst door brasem (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4192 (0) PRO, 16 jaar geleden

grote kans dat je kachelradiateur naar de galemiezen is

brasem (0), 16 jaar geleden

MMmm...daar was ik al bang voor, want die zit ergens onder in je dashboard. daar ik soms dagen de walm niet heb, neem ik aan dat er een klein lek ergens bij die radiateur zit. Koelvloeistofpeil is ook nog steeds prima. Ik neem wel aan dat je hier je hele systeem mee kan leeg rijden als het lek groter wordt, bij voorkeur ergens in zuid-italie... Bedankt voor de reaktie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.