Volvo 440: linker portier

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Bij mijn auto is de linker portier , voor , gezakt . Hoe moet ik de scharnier afstellen ? Aan de onderkant van de as van de scharnier ( ik heb het los gemaakt ) te zien lijk dat het een beetje excentriek , klopt dat , of is het versleten ?

vinhnguyen

Geplaatst door vinhnguyen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 440? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vinhnguyen (0), 13 jaar geleden

bij mijn auto is de linker portier , voor, gezakt . Hoe krijg ik hem weer goed afgesteld ? Aan de onderkant van de as v/d scharnier te zien is heteen beetje excentriek , klop dat , of is hij gewoon versleten ? Alvast bedankt aan iedereen die een tip geeft , Vinh .

rensk001 (0) PRO, 13 jaar geleden

Er zit een schroef in het scharnier. Deze gewoon vastdraaien en het probleem is opgelost.

Tante Peddy (0), 13 jaar geleden

Goed idee die schroef ,
lukt nog niet dan kun je ook de kant van de deurkruk , onderaan de deur vastnemen en goed naar omhoog heffen.
Lukt altijd.

vinhnguyen (0), 13 jaar geleden

Bedankt Rensk001 en Tante Peddy .Die schroef heb ik wel vast , na dagen lang de deur optillen zoals T. P. heeft beschreven . Ik weet niet hoe mijn zoon dat zover gekregen maar er zit een scheur tussen de voetplaat v/d scharnier en de carrosserie . Van middag heb ik het weer in elkaar gelast , het was weer goed .
Het lassen duurde maar 5 min. , maar de deur er af , ( ook de elec. kabelboom ) , en de spatboord even naar buiten werken , en daarna alles weer in elkaar bouwen kostte veel meer tijd , maar... het voelde echt goed , weer een klus geklaard . Tot de volgende klus dan .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.