Volvo S60: melding tijd voor reg. service

Bouwjaar: 2002

Hallo,
Sinds vorige week heb ik een volvo S60. Vandaag met de garage een beurt voor de auto afgesproken, nu kan ik over 2 weken terecht. Toen ik vanmorgen de auto starte gaf deze de melding: tijd voor reg.service Helaas heb ik geen gebruikershandleiding zodat ik op kan zoeken wat deze melding betekend en of ik er mee door kan rijden totdat de auto naar de garage gaat voor de beurt, wie kan mij dat vertellen? Heb al een boekje besteld maar dat duurt nog een paar dagen voordat ik deze heb.....
Margaret

margaret

Geplaatst door margaret (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo S60? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

joop5810 (0), 19 jaar geleden

Hoi Margaret,


Ik heb hetzelfde probleem gehad en het is eenvoudig op te lossen. Draai de contactsleutel naar stand een en druk dan het knopje van de dagteller in en houd deze vast terwijl je de sleutel doordraait naar stand twee. Houd het knopje vast tot het lampje service begint te knipperen laat het knopje los en draai het contact uit. als je nu weer het kontact aan zet is het lampje uit.

Succes en groetjes Joop

margaret (0), 19 jaar geleden

Hallo Joop,

Bedankt voor je reactie, de melding gaat uitzichzelf weg, komt alleen naar voren als je de auto start. Ik vraag me alleen af of ik dus tot de beurt (over 2 weken) kan door rijden of dat t iets is wat niet kan wachten zo lang......ben benieuwd wat de melding inhoudt!

joop5810 (0), 19 jaar geleden

Hoi Margaret

De melding houd in dat je auto een service beurt nodig heeft
meer niet dus je kan gerust die veertien dagen wachten tot je naar de garage gaat.

Groetjes Joop

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo S60 of stel zelf een nieuwe vraag.