393 bezoekers online

Volvo 440 1993: na vervangen brandstof filter, motor springt niet aan

Bouwjaar: 1993, Brandstof: benzine, Transmissie: handmatig, Motorcode: B18U 103 MT /B1, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 66

Beste mensen. Ik heb het brandstoffilter vervangen van mijn volvo maar de motor springt na het vervangen niet meer aan. Weet iemand misschien of er ergens ern ontluchtings nipper is of dat er een veiligheids klep gesloten blijft? Er komt wel brandstof het filter in vanuit de tank. Hopelijk kan iemand mij helpen.

Groet. Roel.

Roel2012

Geplaatst door Roel2012 , lid sinds 7 jaar geleden

6 Reacties

0

arjankempeneers, 3 jaar geleden

En de pomp draait ook?

0

Roel2012, 3 jaar geleden

Ja de pomp draait heb uhm ook pp contact gezet toen ik het filter er even tussen uit had gehaald, er kwam gewoon benzine vanuit de tank. Ik weet ook niet of deze ontlucht moet worden en of dat kan en hij geeft aan dat de tank leeg is terwijl ik nog benzine in de tank heb gedaan vante voren werkte alles prima.

0

arjankempeneers, 3 jaar geleden

Benzine komt in filter. Komt het er aan andere kant ook uit? Of evt bij brandstofrail kijken.

0

Roel2012, 3 jaar geleden

Ja komt erin maar wat vreemd was bij het nieuwe filter kwam aan de andere kant zogoed als niet uit bij het oude filter wel.Wat moet er bij de brandstof rail zitten?

0

Roel2012, 3 jaar geleden

Er komt ook geen benzine bij de injector dus vanaf het filter tot voor bij de motor geen brandstof vanaf de tank tot in het filter wel benzine. Er vertelde mij ook iemand over een reset knopje ivm een of ander beveiliging die ook sluit bij een aanrijding weet u of iemand anders daar iets over?

0

Roel2012, 3 jaar geleden

Beste mensen de oplossing is gevonden. Bij het monteren van het brandstoffilter is een van de leidingen mee gedraaid waardoor deze zich had opgerold. Ik heb deze weer gedemonteerd debleiding terug gedraaid en opnieuw op gemonteerd zonder dat de leiding zich op rolt. Bedankt voor de mensen die gereageerd hebben.
Met vriendelijke groet,
Roel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 440 of stel zelf een nieuwe vraag.