Volvo V70: navigatie en rds

Bouwjaar: 1998

Ik heb een v70 rawd uit 98 met volvo navigatie ik weet dar er een optie opzit die je automatisch zou moeten omleiden bij een file.Ik dacht dat dit was gekoppeld met je rds. Weet iemand of dit standaard is aangesloten en zo niet hoe het zou moeten. Als ik de navigator laat zoeken naar zenders kan hij er namelijk nooit een vinden.

sander10733

Geplaatst door sander10733 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mart76 (0), 19 jaar geleden

In het algemeen geldt dat navigatie systemen gebruik maken van het TMC signaal. Dit signaal wordt meegezonden via Sky radio, 3FM en een aantal lokale zenders. Preciese info is via de site van de ANWB te krijgen. VDO dayton navigatiesystemen maken gebruik van dit TMC signaal. Of de volvo dit ook doet weet ik niet.

edwin2004 (0), 19 jaar geleden

In mijn S80 MY2002 met DVD RTI in ieder geval wel. Zodra er ergens een file is krijg je de mogenlijkheid om een andere route te kiezen (die echter meestal langer duurt, lang leve de nl infrastructuur)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.