Volvo V70: navigatie praat niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Hallo
Ik heb hier een volvo v70 met een HU-850 audio systeem, nu is het volgende probleem op het moment dat de navigatie begint met navigeren hoor ik niemand praten allleen beeld de radio wordt ook niet stil gelegd (mute).
Heeft iemand hier ervaring mee of eerder meegemaakt
De auto is al bij de volvo geweest voor nieuwe software, ik heb de hele console er uit en het scherm ook en de bedrading gecontroleerd op het eerste gezicht kan ik niet iets vinden wat problemen op zou leveren ??

Alvast bedankt

Mvg Peter

evers2962

Geplaatst door evers2962 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Highway (135) PRO, 12 jaar geleden

geen instellingsfout?

evers2962 (0) PRO, 12 jaar geleden

In de instellingen staat het geluid op 5 harder kan niet voor de rest heb ik het hele programma doorgelopen en niks gevonden wat er anders kan zijn ?? waardoor het geluid niet te horen is van de navigatie

Volvo-Specialist (0) PRO, 12 jaar geleden

Is er toevallig een andere radio of versterker gemonteerd en niet SOFTWAREMATIG geinstalleerd ??

Herman BMW (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat er gebeurt als je fabrieksinstellingen reset?

evers2962 (0) PRO, 12 jaar geleden

Er is inmiddels een nieuwe DVD speler gemonteerd en aangemeld op de radio bij de volvo dealer (volgens hun was de dvd speler stuk) maar geen resultaat, ook naardat de fabrieksinstellingen zijn gereset geen resultaat hij navigeert wel maar geen pratende vrouw of man en ook de radio wordt niet stil (mute) gelegd.
Iemand nog ideeen???

Mvg Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.