Volvo V70: Navigatiesysteem

Bouwjaar: 2002

Ik ben sinds kort in het bezit van een Volvo V70 D5 van sept. 2002. Deze auto is bijna van alle opties voorzien, behalve een navigatiesysteem. Mijn vraag is nu of het mogelijk is om een origineel Volvo navigatiesysteem in te laten bouwen. (hierbij bedoel ik het systeem wat bij activering uit het dashbord omhoog komt). Ik heb nu op deze plaats in het midden van het dashbord een centerspeaker zitten en het paneel hiervan is van dezelfde afmeting als van het paneel van het navigatiesysteem..... Gaarne jullie reacties.

Roelof Eerenstein

Geplaatst door Roelof Eerenstein (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V70? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja, je kunt hier een navigatie systeem inbouwen.
Je volvo dealer kan je daar alles over vertellen.
Zelf inbouwen is voor een gedeelte zelf te doen maar er zitten lastige dingen tussen zoals de stuurbediening in het stuur maken. Je dealer kan dat in een dagje ingebouwd hebben en werkend. Gebruikt zou ik niet kopen omdat het problemen kan geven met de auto en als de module na een tijdje stuk is dan kost het misschien wel meer als nieuw.

Roelof Eerenstein (0), 18 jaar geleden

Bedankt volvoxc90, heb nog geen contact gehad met de dealer, maar wel reeds een aantal andere forems bezocht en ook hier heeft men het over diverse problemen bij zelf inbouw of/en gebruikt kopen. Ik zal eens op korte termijn naar de dealer gaan en mij uitgebreid voor laten lichten hierover, bedankt nogmaals.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V70 of stel zelf een nieuwe vraag.