Volvo V40: nivo mats???

Bouwjaar: 1997

wie heeft ervaring met deze schokbrekers? en zijn ze ook 2de hands te koop? en dan ook vertrouwd? frank

dylantje

Geplaatst door dylantje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo V40? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JoostB (0), 19 jaar geleden

Ik had last van redelijk doorgezakte/vermoeide achterveren. Ik heb nivomats overwogen omdat dit systeem ervoor zou zorgen dat de handling praktisch gelijk blijft beladen of onbeladen, zonder dat je daar wat voor hoefde te doen. De prijs van die dingen heeft mij anders doen besluiten. Verder heb ik nog gekeken naar instelbare schokdempers van veschillende merken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor zgn. progressievie veren. De auto is daardoor iets stugger geveerd onbeladen (was bij mij een enorme verbetering van het weggedrag) en veren niet te diep in wanneer de auto beladen is (eveneens een grote verbetering). Een stuiterbak is het allerminst en de prijs was ook veel lager 115 euro ex. de set. orgineel Volvo. Uiteindelijk was ik voor 225 incl. klaar! Met het chassisnummer kan de dealer precies de juiste set verzwaarde veren leveren. Ervaring met nivomats heb ik dus niet, maar de overweging heb ik wel gemaakt.

Tweedehands zou ik afraden het kan best goed spul wezen, maar je weet nooit zeker wat er allemaal mee gebeurd is. En wegligging is toch niet onbelangrijk?

dylantje (0), 19 jaar geleden

dank je heb ik al weer wat aan. groetjes frank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo V40 of stel zelf een nieuwe vraag.